Jadłospis
JADŁOSPIS
03.11.2025 r. – 07.11.2025 r.
PONIEDZIAŁEK 03.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Kasza manna na mleku (pszenica), pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), szynka z indyka, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną.
OBIAD; Zupa gulaszowa (seler)
Ryż z jabłkiem (mleko), herbata owocowa.
PODWIECZOREK; Jogurt naturalny z miodem i brzoskwiniami (mleko)
WTOREK 04.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Rogal maślany (pszenica, sezam), masło (mleko), dżem truskawkowy niskosłodzony, kakao (mleko).
OBIAD; Zupa ogórkowa (seler, mleko).
Spaghetti bolognese (pszenica), maliny, kompot.
PODWIECZOREK; Galaretka owocowa, banan.
ŚRODA 05.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), ser żółty (mleko), szynka wieprzowa, rzodkiewka, pomidor, herbata z cytryną.
OBIAD; Zupa jarzynowa (pszenica, seler, mleko)
Gołąbki w sosie pomidorowym (mleko, pszenica), ziemniaki, sok 100%.
PODWIECZOREK; Drożdżówka z serem (pszenica, mleko, jaja), kakao (mleko), mandarynka.
CZWARTEK 06.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), szynka wieprzowa, ogórek zielony, sałata, papryka, herbata z cytryną.
OBIAD; Zupa zacierkowa (seler, pszenica, jaja),
Ziemniaki, filet z kurczaka panierowany (pszenica, jaja, mleko), buraczki, lemoniada.
PODWIECZOREK; Jogurt naturalny z borówkami (mleko).
PIĄTEK 07.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), pasta jajeczna ze szczypiorkiem, ser żółty (mleko), pomidor, herbata z cytryną.
OBIAD; Zupa koperkowa z makaronem (seler, mleko, pszenica, jaja)
Ziemniaki gotowane, łosoś na parze w sosie ziołowo – cytrynowym, brokuł na parze, kompot, kaki.
PODWIECZOREK; Ciasto drożdżowe (mleko, jaja, pszenica), kakao (mleko), jabłko.
SMACZNEGO!!!
- produkty żywieniowe zawierające alergeny z których przygotowywane są posiłki zaznaczone są pogrubioną czcionką
- receptury dań dostępne są u intendenta
- szkoła zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie z przyczyn niezależnych
Rozwiń Metryka
| Podmiot udostępniający informację: | |
|---|---|
| Data utworzenia: | 2021-11-08 |
| Data publikacji: | 2021-11-08 |
| Osoba sporządzająca dokument: | |
| Osoba wprowadzająca dokument: | |
| Liczba odwiedzin: | 12225 |







.jpg)




